Kuvituskuva
Toteutustapa
Verkkovalmennus

Työhyvinvointikyselyn tulokset käytäntöön -verkkovalmennus

Työhyvinvointikyselyn tulokset voivat olla esihenkilölle yllätys. Saatat pohtia, miten tuloksiin tulisi suhtautua, mitkä ovat keskeisiä tuloksia ja miten tuloksista siirrytään toiminnan kehittämiseen yhdessä. Jos tuloksia ei hyödynnetä organisaation kehittämisessä ja johtamisessa, aika ja raha ovat menneet hukkaan. Verkkovalmennus antaa sinulle työkaluja kyselyn tulosten hyödyntämiseen ja toiminnan kehittämiseen.

Tutustu verkkovalmennuksiimme

Tutkittuun tietoon perustuvien valmennusten opit ovat helposti ja nopeasti sovellettavissa omaan työhön. Opiskeluun varattava aika noin 4 tuntia.

Valmennus ryhmälle

Ota yhteyttä ja tilaa ehdotus tiimillenne toteutettavasta valmennuksesta tai maksuton tutustumistapaaminen.

Tavoite ja hyödyt

Työhyvinvointikyselyn tulokset tarjoavat pontta työyhteisön ja työn kehittämiselle. Verkkovalmennuksessa käyt läpi tulosten sisältöön ja tulkintaan liittyviä asioita sekä pohdit, mistä tunnistaa hyvän tuloksen, mihin oman yksikön tuloksissa kannattaa kiinnittää huomiota ja mihin niitä verrata. 

 

Valmennuksen opiskeltuasi:


 

  1. Ymmärrät työhyvinvointikyselyjen roolin toiminnan kehittämisessä.
  2. Osaat hyödyntää tarkoituksenmukaisia työkaluja henkilöstön osallistamiseen tulosten käsittelyssä.
  3. Saat työkaluja työhyvinvointikyselyn tulosten käsittelyyn ja yhteiseen toiminnan kehittämiseen.
  4. Ymmärrät työhyvinvointiin vaikuttavia keskeisiä teemoja syvällisemmin.


Verkkovalmennuksessa käyt läpi myös kehittämiskohteiden valintaa pohdit, miten kehittämistyön saa pidetty vireillä pitkänkin ajan kuluessa. Lopuksi pohdit myös omaa rooliasi esihenkilönä ja sitä, miten voit esihenkilönä johtaa ja tukea kehittämistyötä. 

Verkkovalmennus sisältää myös syventävää tietoa työhyvinvoinnin teemoista. Materiaalit auttavat sinua syventämään ymmärrystäsi työhyvinvoinnin aihealueista sekä edelleen kehittämään työhyvinvointia omassa yksikössäsi.

Sisältö

Verkkovalmennus koostuu aloitusosiosta ja neljästä osiosta:

 

  1. Tulosten käsittely
  2. Tulosten käsittelystä kehittämiseen
  3. Esihenkilöroolin syventäminen
  4. Syventävää tietoa työhyvinvointiin vaikuttavista tekijöistä



Opiskeluun on hyvä varata aikaa noin tunti per opiskeltava osio. Mikäli verkkovalmennus toteutetaan ryhmätoteutuksena, voi sitä täydentää esimerkiksi webinaarilla tai työpajatoteutuksella. Kysy asiantuntijoiltamme lisää.
 

Kohderyhmä

Verkkokoulutus soveltuu erityisesti esihenkilöille, työsuojeluvaltuutetuille, HR-henkilöstölle sekä työyhteisön kehittäjille. Verkkovalmennukseen voi osallistua yksittäisenä henkilönä itseopiskellen tai ryhmänä koko tiimin tai työyhteisön kanssa.

 

Kysy meiltä lisää

Henkilökuva Johanna Jalava

Johanna Jalava

Lisätiedot ja ehdotus verkkovalmennuksen toteutuksesta

Sähköpostiosoite
johanna.jalava [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2677
Maarit Kamppuri

Maarit Kamppuri

Verkkovalmennuksen käytännön toteutus

Sähköpostiosoite
maarit.kamppuri [at] ttl.fi
Puhelin
+358 30 474 2671

Asiakkaidemme kokemuksia

Lainaus
Erittäin hyvä kokonaisuus, josta on varmastikin kaikille esihenkilöille hyötyä, hyviä vinkkejä ja apuja. Olisi tärkeää suorittaa tämä koulutus.
Lainaus
Sain uusia ajatuksia ja työkaluja työhyvinvointiasioiden käsittelyyn. Kurssi mahdollisti myös niiden äärelle pysähtymisen.
Lainaus
Kehittäminen-osio oli kaikista mielenkiintoisin ja toi hienosti esille erilaisia menetelmiä, joilla asioita voidaan viedä eteenpäin yhdessä henkilökunnan kanssa.