Autamme alkuun työhyvinvointitesti
Toteutustapa
Webinaari

Autamme alkuun Miten voit? -työhyvinvointitestin käytössä

Tervetuloa tutustumaan suosittuun Miten voit? -työhyvinvointitestiin ja sen hyödyntämisen mahdollisuuksiin omalla työpaikallasi!

Testillä pääset selvittämään muutamassa minuutissa oman työhyvinvointisi tilanteen ja saat tutkittuun tietoon pohjautuvia vinkkejä työhyvinvointisi kehittämiseen.

Yksittäiset osallistujat

Webinaari on maksuton

Aihe
Työhyvinvointi
Ajankohta
15.04.2025
Kesto
1 tunti klo 14.00 - 15.00
Paikkakunta
Muu paikka
Ilmoittautumisaika
27.03. – 14.04.2025
Koulutustapa
Maksuton tilaisuus
Hinta
0
EUR
+ alv
0%

Tavoite ja hyödyt

Työhyvinvointi ei ole vain pahoinvointia tai sen puutetta. Työhyvinvoinnin kokemuksia voidaan jaotella niihin liittyvän tunnetilan ja vireystilan mukaan. Näiden ulottuvuuksien yhdistelmä kertoo myönteisestä työhyvinvoinnista, kuten työn imusta tai työtyytyväisyydestä, tai työpahoinvoinnista, kuten työuupumuksesta tai työssä tylsistymisestä. Eri työhyvinvoinnin kokemukset eivät sulje toisiaan pois, ja työn kehittämisen kannalta on tärkeää tunnistaa myös se, mikä on jo hyvin.

Webinaarissa asiantuntijamme johdattaa Miten voit? -työhyvinvointitestin käyttöön. Luvassa on käytännön kokemuksia ja vinkkejä.

Tilaisuus on osa webinaarien sarjaa, jossa esitellään Mielenterveyden työkalupakin työkaluja ja edistetään niiden käyttöönottoa omalla työpaikalla tai työyhteisössä.

Webinaari on osa Mielenterveyden työkalupakki -hanketta, joka kuuluu Suomen kestävän kasvun ohjelmaan. Mielenterveyden työkalupakin avulla työyhteisöt voivat rakentaa mielen hyvinvointia tukevaa inhimillistä työkulttuuria.  

Tutustu Mielenterveyden työkalupakkiin tarkemmin tämän linkin kautta!

Sisältö

Webinaarissa asiantuntijamme johdattaa Miten voit? -työhyvinvointitestin käyttöön ja tutustuttaa testiin mittaamiin työhyvinvoinnin kokemuksiin. Tutustumme siihen, miten yksilöille suunnattua testiä voidaan hyödyntää myös koko työpaikan tai yksikön tasolla.

Luvassa on ajatusten ja kokemusten jakamista osallistujien kesken.

Webinaarin vastuuhenkilönä toimii Anniina Virtanen

Kohderyhmä

Webinaari sopii hyvin esimerkiksi HR-ammattilaisille, työsuojelutoimijoille, esihenkilöille ja työhyvinvoinnin kehittämisen parissa työskenteleville.